GoDiva Dance is in 2010 opgestart Door Dieuwertje Groenen. Bij GoDiva Dance kun je terecht voor vele verschillende dansstijlen zoals Klassiekballet, Modern Jazz, Show, High heels, Zumba Dance en Hip Hop. Alle Danslessen zijn eigentijds en hebben een bijzonder karakter.

Bij GoDiva Dance is iedereen welkom om te leren dansen. In de danslessen wordt er hard getraind aan danstechniek en ontwikkeling. Persoonlijke aandacht, plezier en passie voor dans staat centraal. GoDiva Dance richt zich op het uitvoerend dansen en organiseert daarom vaak shows en dansvoorstellingen. Naast de ‘’gewone’’ danslessen traint GoDiva Dance ook haar eigen demoteam en selectie class. In deze lessen trainen de geselecteerde dansers voor o.a promotie opdrachten en optredens.

Dieuwertje Groenen is geboren op 3 februari 1989. Nog maar 3 jaar oud en ze wist het al te vertellen. ‘’Ik wordt later een danseres’’. Vanaf 4 jaar oud nam ze haar eerste danslessen. Jaren later studeerde ze af op Dansacademie Lucia Marthas.

Dieuwertje heeft jaren ervaring in het lesgeven maar werkt ook nog steeds veel als danseres en choreografe voor shows, TV en voorstellingen.

Lijkt jou het leuk bij ons te komen dansen? GoDiva Dance bied jou de mogelijkheid om kwaliteit dansenlessen te volgen.

Proefles is altijd gratis!

Kijk voor een locatie dicht bij jou in de buurt en meld je aan door een email te sturen naar info@godivadance.nl. Ook voor overige vragen kun je mailen.